Stallmästaregårdens Båtsällskap

Båtklubbens dag nu på lördag 25 augusti

augusti 21st, 2018 Kommentarer inaktiverade för Båtklubbens dag nu på lördag 25 augusti

Nu är det nära! Båtklubbens dag 25/8!!!

Vi slår upp portarna för allmänheten mellan kl 10- 16 då alla är välkommna att dela denna dag med oss på klubben och då hoppas vi ni visar era fina båtar från sin allra finaste sida.

Vi är stolta över att kunna visa upp båtar från 3 sekel! (Se till att ni har lämnat uppgifter och gärna lite historia om er båt gammal som ny gärna med bild senast onsdag till Peter Von Backhoff.) De kommer sättas upp på bryggan framför er båt på torsdag denna vecka.

Sjöräddningssällskapet kommer och visar första hjälpen och en iscensatt räddning med vattenscoter.

Marina läroverket kommer med skärgårdsbåt och informerar om sin verksamhet och kurser och tar med allmänheten på vår båtparad som kommer gå av stapeln ca 14.00. Och vi åker ett varv långsamt runt Brunnsviken.

I år ska vi försöka slå rekord med paraden så vi hoppas på att ni alla deltar med era båtar. Pynta dem gärna med flaggor, grönt eller ballonger) så vi verkligen får en lång fin och rolig parad.

Bjud gärna allmänheten att få följa med på turen om ni har plats.

Tävling i livbojskastning för stora och små kl.12.30

För barnen:

Prova att åka Dinge efter vattenscoter. Och det vore fantastiskt om ni som har roddbåt eller kanot/kajak kan ge några chansen att få testa paddling och rodd under eftermiddagen.

Den här dagen blir det även chans att rensa i gömmorna och sälj dina grejer båtprylar på vår Marin/ båtprylsloppis. Säljer ni själv går slanten till er. Vill ni att vi säljer, går slanten till klubben bord finns för alla i partytältet.

Cafét kommer vara öppet och Foodtruck och Karamellknalle kommer vara på plats så ingen kommer gå hungrig!

Välkomna!! ?

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Båtklubbens dag nu på lördag 25 augusti at Stallmästaregårdens Båtsällskap.

meta

  • Klubben på Facebook