Stallmästaregårdens Båtsällskap

Årets torrsättning avklarad!

oktober 15th, 2019 Kommentarer inaktiverade för Årets torrsättning avklarad!

Sedan i lördags ligger alla båtar i tryggt förvar på hamnplan och årets torrsättning är officiellt avklarad. Klubben vill rikta ett stort tack till alla inblandade som var med och planerade och organiserade två mycket lyckade upptagningar!

Med den mörka och kalla hösten och vintern runt hörnet, kan detta vara ett bra tillfälle att tipsa om den traditionsenliga Ljusfesten i Hagaparken, som går av stapeln söndagen den 3:e november. Mer information om Ljusfesten finns på Facebook här: https://www.facebook.com/events/1129743533882212/

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Årets torrsättning avklarad! at Stallmästaregårdens Båtsällskap.

meta

  • Klubben på Facebook